ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

 

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

To καλοκαίρι του 2009 κυκλοφόρησε η πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ» (από την Protasis), που απέσπασε άριστες κριτικές από τα Μ.Μ.Ε.
Ακολούθησε το cd «ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ», ταυτόχρονα με το videoclip για το τραγούδι “Αποκάλυψη” που περιλαμβάνεται στο cd αυτό, ενώ στη συνέχεια κυκλοφόρησε από την Final Touch το cd "RENDEZ-VOUS" (ΡΑΝΤΕΒΟΥ), μαζί με τον Λάκη Παπαδόπουλο («Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ»), με τον οποίο ερμηνεύουν διαχρονικά και αγαπημένα γαλλικά τραγούδια σπουδαίων συνθετών (Charles Aznavour, Serge Gainsbourg, Gilbert Becaud, Christophe κλπ. αλλά και του Μάνου Χατζιδάκι).
Παράλληλα συμμετείχε δισκογραφικά σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών, όπως στο cd του Δημήτρη Μεντζέλου (Ημισκούμπρια) “Ο ΡΑΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ” με το τραγούδι “Α ρε πατέρα” (Legend) μαζί με το σχετικό videoclip και το τραγούδι «Αγγελοστάλσημο» που περιλαμβάνεται στον ομώνυμο δίσκο του Παναγιώτη Κελάνδρια. Αρχές του 2020 κυκλοφόρησε το τέταρτο της CD "ΕΙΡΗΝΗ", το οποίο περιλαμβάνει 15 αξιόλογα τραγούδια, στα περισσότερα από τα οποία υπογράφει η ίδια την μουσική ή/και τους στίχους, ενώ περιλαμβάνεται επίσης το ντουέτο "Το παλιό μου αλφαβητάρι" με τον Βασίλη Καζούλλη και το ομώνυμο με τον δίσκο τραγούδι "Ειρήνη", σε συνεργασία με τον Ιρανό καλλιτέχνη Davood Moohamadi, με τον οποίο έχουν γράψει τους στίχους στα Ελληνικά και τα Περσικά. Τον Νοέμβριο του 2021 κυκλοφόρησαν μαζί με τον Λάκη Παπαδόπουλο το κοινωνικοπολιτικό τραγούδι "Τα ευκόλως εννοούμενα", μαζί με το σχετικό μουσικό βίντεο, και στις 12 Μαΐου 2024 κυκλοφόρησε το single "Κέρνα με ποτό", ένα χορευτικό τραγούδι σε ρυθμό λάτιν ραπ salsa, σε συνεργασία με τον ράπερ Aoratos Mc, με τον οποίο υπογράφουν τους στίχους, ενώ την μουσική έχει συνθέσει η Βιλελμίνη Κατσή.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Απολαύστε τα επίσημα videoclip της Αντιγόνης μέσα απο την πολύχρονη μουσική της διαδρομή
Μπείτε στον μουσικό κόσμο
της Αντιγόνης